Видео за кое не знаевте дека ви треба

Познатата британска глумица Џуди Денч и англискиот писател, продуцент и бивш конзервативен парламентарец Џајлс Брандрет ги преколнуваат луѓето да ги мијат рацете најмалку 20 секунди.

Наместо да седнат заедничи и оние од власта и оние од опозицијата и да се договорат околу стратегијата за борбата со најголемата опасност, тие мудруваат и кажуваат бајки.

повеќе

За жал во овие тешки времиња некои политичари се занимаваат и со вируски патриотизам: на корона не сме се обратиле мултилингвално.

повеќе

Кога кризата со коронавирусот ќе заврши, светот повеќе нема да биде ист, концептот на неолиберализмот ќе биде редизајниран.

повеќе