Оригиналната трилогија Ѕвездени војни на Лукас против таа на Дизни

Лев Гросман од Венити фер ги издвојува разликите помеѓу оригиналната трилогија на „Ѕвездени војни“ на Џорџ Лукас и трилогијата на Дизни.

Објавено

Понеделник, Јуни 10, 2019 - 16:52

Бизнис заедницата која до пред некој месец постојано „трубеше“ како државата не треба да ѝ се меша во работата, веднаш почна да плаче за државна помош.

повеќе

Кога може оние кои пукаа по нас, оние кои ги убија Аце, Коки и Оливер да бидат на слобода, зошто не би бил помилуван и ти?

повеќе

Го регистрираме името Јунајтед Маседонианс и тогаја сетне почнаме да прајме отворени Илинденцки пикници – македонцки илинденцки, не со Богарите. Сами ние Македонци и народо трна.

повеќе