ВИДЕО

Најмрачната супстанција на Земјата е тотално луда и малку морбидна

Истражувачите во Велика Британија што ја создадоа материјата вантаблек, неодамна создадоа верзија со спреј што е толку темна, што го нарушува обликот и формата на предметите обоени со неа.

Благодарејќи на коронавирусот, граѓаните го видоа вистинското лице на  оваа натприродна организација, наречена државна администрација. Алчна, себична, несолидарна, нечувствителна.

повеќе

Солидарноста е единствениот начин за надминување на оваа криза.

повеќе

Ама бидејќи капиталисти со ситни души ја владеат земјава јас и ти ќе плаќаме, коментираат бизнисмените.

повеќе