Најбрзиот Голф на планетава

Од 0 до 100 км/ч за 1,66 секунди.
Од 0 до 200 км/ч за 4,40 секунди.
Од 0 до 250 км/ч за 6,71 секунди.

Вторник, Јуни 11, 2019 - 17:51