Како алкохолот го убива коронавирусот? (ВИДЕО)

Како алкохолот го убива овој вирус? Кога почна пандемијата на ковид-19, средствата за миење раце засновани на алкохол стана еден од најбараните продукти поради нивната способност да го сузбијат коронавирусот. Д-р Нита Барти од американскиот Центар за динамика на заразните болести објаснува како алкохолот го прави ова и кои концентрации се ефикасни.

Објавено

Понеделник, Април 27, 2020 - 16:52

Кога ќе заврши пандемијата, очекувајте државите да се вратат со поголема власт и поголем легитимитет.

повеќе

Откако не успеа во приказот на Мицкоски како екстензија на Груевски и на опозицијата како „анти-западна“, со изјавите неделава Заев покажува дека негов рецепт за изборна победа е само што помала излезност без учество на опозицијата.

повеќе