Дали воопшто ги заслужуваме?

Слон што мисли дека човек се дави во реката брза да му помогне. Го заслужуваме ли тоа?

Толку убава, чиста земја, богата со шуми, планини и природни ресурси ја претворивме во Мордор.

повеќе

Сè повеќе се зборува за диверзификација на приходите, наместо фаворизирање само еден извор на финансирање.

повеќе

Пранкот врз премиерот го откри „гангот" кој управува со државата.

повеќе