Спот на Флека ТВ за кревање на свеста за рециклирањето (ВИДЕО)

Флека ТВ објави спот за подигнување на свеста за рециклирањето.

Флека ТВ е независна продукција, чии членови се Марко Џамбазоски, Марко Гапо и Александар Алексовски. Постојат од 2016, а ова им е петти рекламен спот за Пакомак.

Имаат и голем број други хумористични спотови и скечеви.

 

Критичкото малцинство, на 2020 година не гледа само како на година која ја донесе вирусната пандемија, туку и како на година која донесе и еден друг вид на пандемија, онаа на КОВИД-авторитаризмот.

повеќе

Во моментов, мал број проекти или иницијативи во Македонија се фокусираат на тоа како универзитетите ги подготвуваат студентите за општествена одговорност и за граѓанскиот статус.

повеќе

Попис на населението во 2020 треба да има, затоа што тоа утре може да биде услов за Македонија да чекори напред кон ЕУ.

повеќе