Странска

Групата ги објави хакнатите песни за да собере пари за еколошка акциона група.

12 Јуни 2019 - 11:53

.

11 Јуни 2019 - 17:59

Од 0 до 100 км/ч за 1,66 секунди.
Од 0 до 200 км/ч за 4,40 секунди.
Од 0 до 250 км/ч за 6,71 секунди.

11 Јуни 2019 - 17:51

Лев Гросман од Венити фер ги издвојува разликите помеѓу оригиналната трилогија на „Ѕвездени војни“ на Џорџ Лукас и трилогијата на Дизни.

10 Јуни 2019 - 16:52

Легендата вели дека му зготвиле и доручек.

09 Јуни 2019 - 18:42

.

09 Јуни 2019 - 18:09

Нивната верзија наводно е заснована на теорија на заговор што вели дека ЦИА ја направила хаваријата.

07 Јуни 2019 - 17:07
[video:https://youtu.be/80ttXlDay-E autoplay:0]
06 Јуни 2019 - 13:33

.

05 Јуни 2019 - 14:34

Напредокот и оптимизмот што ги обележаа децениите по 2. Светска војна се гледаа во создавањето на средната класа, составена од луѓе што, иако родени во куќи со земјени подови, завршија со факултетски дипломи и добри работни места во големите градови. Поседуваа автомобили и викендички, летуваа на море и патуваа во странство без визи.

повеќе

Најголемиот предизвик на секоја земја е развојот и одржувањето на здрава популација.

повеќе

Албанија и Северна Македонија уште ќе чекаат, една година откако блокот рече дека имаат шанси за разговори за членство, вели Политико.

повеќе