Каде е пилешкото?!

Атак на батак: отворање на Лидл во Србија (ВИДЕО)

Стампедо, тепачки, пцовки, грабање, не за вода во 2100 година, туку за пилиња во српски Лидл во 2018. Не дај боже да дојдат кај нас.

 

Новинарите на хрватски ТРИС се приклучија во патувачкиот новинарски карван до земјата без име.

повеќе

Лидерството на опозициската ВМРО-ДПМНЕ мора да излезе јавно, на прес конференција, заедно со сите пратеници, и да објават прекин на секакво понатамошно учество во дискусија на собраниската седница.

повеќе

Според Агенцијата за вработување, најмногу невработени има меѓу дипломираните правници, економисти, професори по одделенска настава на македонски и албански јазик и социјални работници. 

повеќе