Странска

Постои цел еден свет на луксузни производители на автомобили, кои дизајнираат и суперјахти. Свет што ретко го гледаме, затоа што, веројатно, не сме доволно нафатирани за да си го дозволиме тоа. До толку е просто.

21 Септември 2017 - 12:21

На сите ни се случило да забегаме со пиење, а сега е доволно на шефот да му испратите емотикон „пиво“, „болен“ или „музика“ и ќе му биде јасно што се случило.

04 Септември 2017 - 15:21

Во која куќа на Хогвортс би сакале да бидете? Постојат четири опции, и секој човек се вклопува во некоја од нив. Храбрите и учтивите одат во Грифиндор. Трпеливите и лојалните типови одат во Хафлпаф. Ревенкло е за духовитите и интелигентните. Итрите и амбициозните - и потенцијално злобните - се предодредени за Слитерин. Во книгите за Хари Потер изборот го прави една воинствена зборлеста шапка, позната како „Сортирачката капа“.

26 Јуни 2017 - 19:20

Компанијата Смирноф почна нова кампања во која се потсмева со актуелниот американски претседател Доналд Трамп и со неговата администрација.

12 Јуни 2017 - 15:46

Фестивалот Скопје колинг (Skopje calling 2017) ќe сe одржува на нова локација - стадионот на АРМ во Градскиот парк.

28 Мај 2017 - 20:54

Линиите на поделба за брегзитот влијаат и на Евровизија, велат анкетарите.

14 Мај 2017 - 21:24

Кога на луѓето ќе им се даде начин да видат што се случува во нивната глава во реално време, набрзо учат како да ја намалат болката, да ја подобрат самоконтролата и да ги зајакнат менталните способности. Кога повеќето од нас би имале пристап до оваа техника, тоа може да биде пресудно.

12 Мај 2017 - 10:40

Finish, Sweparture, Withdrawsaw, Szech-out, Quitaly, Maltalavista...

25 Април 2017 - 16:53

Кога ја отворивме кутијата, добивме многу пријатен впечаток за новиот Самсунг Галакси А5 (2017). Со слободни зборови бе рекле „Уау!“. 

10 Април 2017 - 13:32

Спиењето е финалната граница за француските научници што ја проучуваат микрогравитацијата, а тие бараат 24 мажи спремни да јадат и да ги извршуваат сите телесни функции во кревет во текот на цели 60 дена.

04 Април 2017 - 19:55

Руската влада го блокираше порносајтот Брејзерс со објаснување дека неговата порнографска содржина има „длабоко негативно влијание врз човечката психа“.

08 Февруари 2017 - 15:02

Она што го видовме во изборната 2016 година не е ништо во споредба со она за што ќе треба да се подготвиме за 2020 година.

08 Февруари 2017 - 00:18

Понекогаш клатното на нашата верба се занишува предалеку. На пример, нашата перспектива на она што е можно.

07 Февруари 2017 - 13:29

Чинот на онлајн-збеснување од начин на губење време на ексцентриците стана централна движечка сила на нашите политики. Некои ги поттикна да се кандидираат за функции. Создаде работни места. Ја прошири нашата култура. Во следните четири години Америка ќе има претседател што поголем дел од времето е страшно изнервиран на интернет.

06 Февруари 2017 - 19:20

Костим на Хитлер за деца се нуди на грчките сајтови за онлајн-продажба на костими за маскенбал.

06 Февруари 2017 - 11:57

Сферата на локалните јавни финансии претставува многу погодно поле за соработка на локалната власт со приватниот сектор.

повеќе

Драги пратеници, помислете добро пред да притиснете копче за двојазична Македонија.

повеќе