Вил Ферел им ја испеа Витни Хјустон на дипломци - „Јас секогаш ќе те сакам“ (ВИДЕО)

Вил Ферел е успешен глумец, на кој луѓето паѓаат од столче од смеа, а сега дознавме дека исто така може да изведе и прилично импресивна акапела-верзија на „I Will Always Love You".

По трогателниот говор, Ферел во петокот им изведе серенада на класата дипломци на Универзитетот во Јужна Калифорнија, можеби во обид да ја намали болката за нивните новооткриени долгови. Во секој случај, било убав момент за сите присутни.

Да, се чини верзијата на оваа песна е популаризираната на Витни Хјустон, но Доли Партон ја напиша оваа песна и Доли заслужува признание.

Еве го целиот говор на Ферел, во случај ако ви треба мотивација во животот.

Ако лидерите на двете најмоќни земји во светот – САД и Кина имаат суштински разлики во начинот на кој тие гледаат на меѓународните односи, какви се изгледите за глобално зајакнување на соработката?

повеќе

Најновите случувања на релација политичка власт-граѓански сектор, повторно го отвораат прашањето за односите помеѓу овие два сегмента на општествениот живот.

повеќе

Жените имаат повеќе тешкотии од мажите да најдат значајна и добро платена работа, а процентот на жени во глобалната работна сила постојано заостанува зад процентот на мажите. 

повеќе