Зад сцената на Оскарите

Се запознаа Лук Скајвокер и Вондер Вуман (ВИДЕО)

Оскарите во неделата можеби беа малку досадни, но имаше еден момент што без сомнение потресе некои обожаватели.

За време на непријатната, непотребна, премногу долга точка во која водителот на Оскарите Џими Кимел го прекина скринингот на „Пукнатина во времето“ со помош на неколку ѕвезди, Лук Скајвокер и Вондер Вуман споделија срдечен момент на заемна почит.

Под притисок од Кимел, Марк Хамил и Гал Гадо ги напуштија своите удобни седишта за да делат сендвичи и бонбони. Но во тој процес, двете икони успеаја и да се запознаат.

Тоа беше два реда муабет и кратко ракување, но во тој легендарен момент франшизите се судрија на начин што ретко се гледа.

Нормално, фановите полудеа.

 

Објавено

Понеделник, Март 5, 2018 - 12:37

Деновиве Владата донесе одлука за формирање на ново министерство. А и така, по глава на жител, верувам, рекордери сме по министерства и министри. Оттука, размислував зошто да не предложам да се формира уште едно – за „спречување автоголови".

повеќе

Денес, кандидати за политички функции се луѓето. Утре, тоа ќе го прават интелигентни машини. И, тие може и ќе победуваат, како што расте незадоволството на граѓаните од човечките политичари.

повеќе

Еден од начините на промовирање подобри меѓуетнички односи помеѓу децата е овозможување подолготраен контакт помеѓу нив што ќе овозможи создавање значајни индивидуални врски помеѓу децата.

повеќе