Првиот трејлер за „Ѕвездени патеки: Дискавери“ (ВИДЕО)

10 години пред Кирк, Спок и Ентерпрајз, беше Дискавери...

Објавено

Четврток, Мај 18, 2017 - 10:20

Референдумот во Дојран во недела е поделикатен од оние во Гевгелија, Богданци и Валандово, зашто отворањето рудник во Казандол може да го кутне во уште потешка агонија eзерото кое е прогласено за споменик на природата. 

повеќе

Во Франција, пред, по и за време на Втората светска војна, пушењето, особено француски марки цигари, било чин на патриотизам. 

повеќе

Не постојат „повисоки интереси" од типот на членството во Европската Унија или НАТО алијансата за кои вреди да се прават потценувачки компромиси.

повеќе