Подгответе се за четвртата сезона од „Американска хорор-приказна“ (ВИДЕО)

Авторот на серијалот Рајан Марфи на својот твитер-профил објави дека од есен ќе почне со прикажување четвртата сезона од популарната серија „Американска хорор-приказна“ (American Horror Story), едноставно наречена Шоу на изроди (Freak show).

Оваа сезона ќе биде сместена во 1950 година во Џупитер, Флорида, каде што Џесика Ланг ќе раководи еден циркус со изроди. Покрај неа во оваа сезона ќе ги гледаме и Кети Бејтс, Сара Полсон, Еван Петерс, Анџела Басет и Франсис Конрој. Планирано е на екипата да ѝ се придружат и Денис О’Хара и Ема Робертс.

За жал многумина, а особено оние што треба, не може да ја видат историската димензија на оваа посета на еден папа на нашата земја.

повеќе

Кога знаеме како функционира кризата на претставеност, можеме да спречиме повторување на историјата, кое можеби овој пат би имало и многу полоши последици по демократското општество.

повеќе

Деновиве Владата донесе одлука за формирање на ново министерство. А и така, по глава на жител, верувам, рекордери сме по министерства и министри. Оттука, размислував зошто да не предложам да се формира уште едно – за „спречување автоголови".

повеќе