Марк Хамил го „кине“ Хан Соло во Лошо читање од усни (ВИДЕО)

Видеово е одлично на милион различни нивоа.

Најновото дело на омилениот Јутјуб-серијал „Лошо читање од усни“ (Bad Lip Reading) се фокусира на „Ѕвездени војни: Силата се буди“, а најубавата работа: Марк Хамил чита реплики!

Се разбира, тој не зборува како Лук Скајвокер, туку одлично го „кине“ Хан Соло.

Всушност, сите актерски гласови се добри, а во некои случаи стварно е тешко да се поверува дека смешните реченици не се она што хероите навистина го кажуваат.

Новото видео ѝ е посветено на починатата Кери Фишер.

Објавено

Четврток, Април 6, 2017 - 21:11

Коментари

Сведоци сме на уште едeн во типично балкански стил политички „реалити шоу“ со повлекувањето на целокупниот персонал (!) на амбасадата на Србија во Скопје, вклучувајки ја и нејзината екселенција амбасадор!?

повеќе

Собранието треба да се врати во претходната состојба.

повеќе

Нашата страна или многу наивно играла според некои свои знаења и без правила и принципи или ја свиткала кичмата.

повеќе