Кралското бебе Џорџ Александер Луис е најбогатото дете во светот

Новороденчето на Кејт Мидлтон и принцот Вилијам веќе е меѓу најбогатите луѓе во светот.

Според американскиот таблоид Нешнел енкваерер, Џорџ Александер Луис Виндзор ќе наследи огромни суми пари, како и голем број недвижности.

„Бебето на Вилијам и Кејт веднаш стана едно од најбогатите деца на светот“, изјавил експерт за кралското семејство. „Да ви се сврти умот“.

Огромното богатство а новородениот принц е составено од огромните имоти на кралското семејство, каде има прекрасни палати, првокласни недвижности, скапоцени уметнини како и Кралскиот накит, бесценета колекција што будно се чува во Кулата на Лондон уште од 14 век.

„Ова е бајката на Кејт – сон што стана реалност“, додал експертот. „Вилијам и Кејт имаат бебе милијардер“.

Kога веќе треба да се држи комбинирана настава, колку и да е комплицирана таа „равенка“, во неа не смее да се забораваат децата кои учат онлајн.

повеќе

Под менторство на овој истраен истражувач, научник и педагог, се развивале и се формирале многумина трудбеници и афирматори на македонското културно наследство.

повеќе

Ковидот нема да нѐ победи. Да зборуваме за раст и развој, за подобар и забрзан раст, за паметен и зелен развој.

повеќе