Конечно трејлерот на „Тор: Рагнарок“ (ВИДЕО)

Овој ноември „Тор: Рагнарок“, еден од најочекуваните блокбастери годинава. 

Во него Тор очигледно ќе се тепа со Халк и ќе се обиде да ја спречи апокалипсата на Азгард, како и да ги открие Камењата на бесконечноста и Бесконечната ракавица, поради што и ја напушти Земјата на крајот на „Одмаздници: Ерата на Алтрон“. Секојдневна работа за синот на Один.

(Добро е, не е шишан во цел филм.)

Објавено

Понеделник, Април 10, 2017 - 21:49

Коментари

Промовирање на родителското отсуство и за таткото на детето кое како опција постои во Законот за работните односи, но само ако не го користи работничката.

повеќе

(Полемика: „Стратегија за прашањето на користење на уставното име на Република Македонија во ООН“, Игор Јанев, МКД.мк, 11 ноември 2017)

повеќе

Зоран Заев од позиција на премиер удира во самите темели на асномска, антифашистичка Македонија.

повеќе