ВТОРИОТ ТРЕЈЛЕР НА „ИГРА НА ПРЕСТОЛИТЕ“

Дојде зимата (ВИДЕО)

„Кога снегот ќе падне, и ќе зафучат белите ветрови, осамениот волк умира, но чопорот опстанува.“

Освен екстремно елоквентниот дијалог во последниот двоминутен трејлер на 7. сезона од „Игра на престолите“, сè друго е чист хаос.

Баш каков што го сакаме.

Објавено

Среда, Јуни 21, 2017 - 21:50

Ако лидерите на двете најмоќни земји во светот – САД и Кина имаат суштински разлики во начинот на кој тие гледаат на меѓународните односи, какви се изгледите за глобално зајакнување на соработката?

повеќе

Најновите случувања на релација политичка власт-граѓански сектор, повторно го отвораат прашањето за односите помеѓу овие два сегмента на општествениот живот.

повеќе

Жените имаат повеќе тешкотии од мажите да најдат значајна и добро платена работа, а процентот на жени во глобалната работна сила постојано заостанува зад процентот на мажите. 

повеќе