ПО 25 ГОДИНИ

Излезе трејлер за новиот „Твин Пикс“ (ВИДЕО)

Премиерата на новиот „Твин Пикс“ е на 21 мај.

Земете столче, сипете си некое добро кафе и погледнете го новиот трејлер за „Твин Пикс“ со ликовите што не сте ги виделе четвртина век откако серијата престана да се емитува.

Во трејлерот ги има и Биг Ед Харли, Карл Род, Сара Палмер, заменикот Енди Бренан, заменикот Хок Хил и, се разбира, специјалниот ФБИ-агент Дејл Купер. 

Новото „Твин Пикс“ премиерно ќе биде прикажано на 21 мај на Шоутајм, а Дејвид Линч ќе покаже две епизоди и на Филмскиот фестивал во Кан.

Објавено

Петок, Мај 5, 2017 - 14:48

Ако лидерите на двете најмоќни земји во светот – САД и Кина имаат суштински разлики во начинот на кој тие гледаат на меѓународните односи, какви се изгледите за глобално зајакнување на соработката?

повеќе

Најновите случувања на релација политичка власт-граѓански сектор, повторно го отвораат прашањето за односите помеѓу овие два сегмента на општествениот живот.

повеќе

Жените имаат повеќе тешкотии од мажите да најдат значајна и добро платена работа, а процентот на жени во глобалната работна сила постојано заостанува зад процентот на мажите. 

повеќе