На Оскарите

Излезе тизер за последната сезона на „Куќа од карти“ (ВИДЕО)

Ако сте паднале од Марс и не знаевте досега, Кевин Спејси нема да се појави во последната сезона на „Куќа од карти“ на Нетфликс, каде што го играше немилосрдниот политичар Френсис Андервуд.

Ненадејното шутнување на Спејси по обвинувањата за сексуална злоупотреба малку ги збуни сценаристите на серијата. Сепак, според неочекуваниот трејлер на последната сезона што го исфрлија на Оскарите, работите „тукушто се загреваат“.

Клер Андервуд (која ја глуми Робин Рајт) најавува дека е време таа да ја води играта, како што посочи и на крајот на сезоната 5.

Објавено

Понеделник, Март 5, 2018 - 10:51

Деновиве Владата донесе одлука за формирање на ново министерство. А и така, по глава на жител, верувам, рекордери сме по министерства и министри. Оттука, размислував зошто да не предложам да се формира уште едно – за „спречување автоголови".

повеќе

Денес, кандидати за политички функции се луѓето. Утре, тоа ќе го прават интелигентни машини. И, тие може и ќе победуваат, како што расте незадоволството на граѓаните од човечките политичари.

повеќе

Еден од начините на промовирање подобри меѓуетнички односи помеѓу децата е овозможување подолготраен контакт помеѓу нив што ќе овозможи создавање значајни индивидуални врски помеѓу децата.

повеќе