Во „Сабота вечер во живо“

„Иде бура, бејби“ Сторми Даниелс се појави кај Болдвин да го исмеваат Трамп (ВИДЕО)

Најпознатата заќуткана жена во моментов во Америка, проститутката на која Трамп ѝ платил за да молчи за нивната врска, ја отвори устата и викна: „Во живо од Њујорк, сабота вечер е!“

„Сабота вечер“ ја викна Сторми Даниелс, да биде дел од епизодата преполна со ѕвезди што се исмеваат со претседателот Трамп, вели Ролингстоун, а Бен Стилер ја повтори својата улога како адвокатот Мајкл Коен.

Во скечот потоа настапуваат Алек Болдвин како Трамп, Мартин Шорт, Скарлет Јохансон и Џими Фалон, а сето тоа завршува со муабет меѓу Даниелс и Болдвин.

„Ги решив Северна и Јужна Кореја, но можам ли да нè решам нас?“, праша тој.

„Извини Доналд, премногу е доцна за тоа. Знам дека не веруваш во климатските промени, ама иде бура, бејби“, рече Даниелс (storm = бура).

Еве ги најдобрите моменти од епизодата.

Република Македонија треба да понуди законска можност за реализација на правото на приватен и семеен живот за истополовите партнери.

повеќе

Умре Милена Дравиќ. Да живеевме во некое друго време, во некоја друга земја, таа вест ќе се прикажеше на екраните на југословенските телевизии, како што ни се прикажа веста за смртта на Тито.

повеќе

Во кичестиот амбиент на магичното Скопје, каде што се изградени огромни споменици на Александровите фалангисти, а знамето на НАТО се вее пред зградата на Генералштабот, во градот поделен на македонски и на албански дел, лебди Бизмарковата геополитичка визија: оној што ја контролира долината на реката Вардар, станува господар на Балканот.

повеќе