Бред Пит се чувствува заробен од името Бред

Најновото во врска со Бред Пит се многу сензационални вести за неговиот развод и за неговото откажување од алкохол. Но не дозволувајте тоа да ви го одвлече вниманието од едно клучно откровение.

Пит, кој се колне дека не поминува низ средовечна криза, не сака повеќе да се вика Бред. Кога во Џи-кју го прашуваат дали се смета себеси за успешен, глумецот (иако не смета себеси ни за некој којзнае каков глумец) едноставно одговара: „Би сакал да можам да си го сменам името“.

„Како Пи Диди. Можам сега да бидам Пафи или - како е Снуп? Лајон? Едноставно чувствувам дека името Бред не ми одговара“, вели Пит. „А во моментов се чувствувам баш како некој ебан Бред“.

Пит, кој е толку многу Бред, брзо појаснува дека ребрендирањето според горенаведениот рапер не е баш она што тој го бара. Наместо да има друго име, тој порадо би одел со „Ништо“.

Е па со среќа со твојот проблем со бредството, Пит.

Без оглед дали сте поддржувач или противник на претходната власт, не можете да оспорите дека таа постави сосема нови стандарди во поглед на мерките, напорите и вложувањата за да се привлечат странски инвестиции, за наши услови. 

повеќе

Ако лидерите на двете најмоќни земји во светот – САД и Кина имаат суштински разлики во начинот на кој тие гледаат на меѓународните односи, какви се изгледите за глобално зајакнување на соработката?

повеќе

Најновите случувања на релација политичка власт-граѓански сектор, повторно го отвораат прашањето за односите помеѓу овие два сегмента на општествениот живот.

повеќе