Жешки момци за тропско лето (ФОТО)

Момците кои планираат сериозно да се занимаваат со моделингот знаат и самите дека еден од главните предуслови за тоа е да имаат фит тело. Големите и набилдани тела со стероиди се тотално аут, но да си навистина фит потребно е многу повеќе од вежбање.

Специјална исхрана, квалитетно селектирани производи, ниско калорични оброци, кардио вежби и целосна нега на телото може да доведат до големи резултати. Овие момци си ја знаат комплетно својата работа па и нема да не чуди што ќе изнудат воздишки каде и да се појават. Тие научија дека покрај убавиот лик за вистински успех е потребно здраво и негувано тело. Дел од нив се веќе во интернационални модни агенции но секако Моделс ИН останува како нивна матична агенција. Ако ви стане навистина жешко додека ги гледате фотографиите, не е до вас, сепак имаме навистина тропски температури ова лето.

 

Определуваќи се за европските вредности на демократијата се наоѓаме пред историска шанса која не треба и не смее да се пропушти не само во односите со Бугарија.

повеќе

Македонија сѐ повеќе заглавува во сиромаштија чија стапка изнесува скоро 22 отсто од вкупното население, речиси една третина од децата живеат во сиромаштија.

повеќе

Дали поновите, посјајните и посложените нешта автоматски значи дека се подобри? Всушност, најчесто вистината е спротивна на тоа.

повеќе