Што мислите за „Причина-предумисла“ на Стринг форсис? (ВИДЕО)

Македонскиот бенд Стринг форсис го промовираше своето ново музичко и визуелно дело „Причина-предумисла“, кој е и прв сингл од новиот албум што го подготвуваат по четиригодишна пауза.

Погледнете го.

За жал многумина, а особено оние што треба, не може да ја видат историската димензија на оваа посета на еден папа на нашата земја.

повеќе

Кога знаеме како функционира кризата на претставеност, можеме да спречиме повторување на историјата, кое можеби овој пат би имало и многу полоши последици по демократското општество.

повеќе

Деновиве Владата донесе одлука за формирање на ново министерство. А и така, по глава на жител, верувам, рекордери сме по министерства и министри. Оттука, размислував зошто да не предложам да се формира уште едно – за „спречување автоголови".

повеќе