Што мислите за „Империја“ на Есма и Лозано? (ВИДЕО)

За оние кои ја пропуштија вчерашната промоција на песната „Империја“ која се емитуваше во специјалната емисија посветена за Евровизија на МРТ, еве можност да ја чујат и видат.

И, како ви се допаѓа? Ги оправда ли вашите очекувања?

Дали ви се допаѓа „Империја“ на Есма и Лозано?

Физичарот Стивен Хокинг го револуционизира начинот на кој научниците размислуваат за тоа како почнал нашиот универзум и како се однесува.

повеќе

Словенечкиот филозоф Славој Жижек за британски Индипендент ја коментира изјавата на рускиот претседател Владимир Путин за новото нуклеарно вооружување.

повеќе

Шарената револуција ја создадоа граѓаните, но некои ја искористија за лични интереси со што директно ги навредија сите чесни и искрени учесници на протестите.

повеќе