Мијата со нов спот за песната Bed flower (ВИДЕО)

Мијата го објавија видеото за песната Bed flower од албум Небеска.

Автор на музиката и текстот е Наташа Мијат Крстевска, аранжманот е на Трајко Симоновски - Таци, а спотот го снимаше Томато продукција.

Албумот Небеска е во издание на Рокенрол (Rock&Roll).

Определуваќи се за европските вредности на демократијата се наоѓаме пред историска шанса која не треба и не смее да се пропушти не само во односите со Бугарија.

повеќе

Македонија сѐ повеќе заглавува во сиромаштија чија стапка изнесува скоро 22 отсто од вкупното население, речиси една третина од децата живеат во сиромаштија.

повеќе

Дали поновите, посјајните и посложените нешта автоматски значи дека се подобри? Всушност, најчесто вистината е спротивна на тоа.

повеќе