„Ливче нека снема“: излезе нов микс инспириран од бомбите на СДСМ (АУДИО)

По претходните два, денеска излезе нов микс од диџејот „traykoff G“, овојпат инспириран од единаесеттата бомба на СДСМ – наречен „Ливче нека снема“.

 Еве ги и првите два хита, „Вмро – Мвро“ и „Ние сме Лудаци - Ало Шо Праиш“, инспирирани од претходните „бомби“...  

 

 

Доколку најмоќните луѓе во земјата (вклучително и претседателот Милановиќ) не престанат со вербалните напади и притисоци врз новинари и медиуми, се плашам дека Хрватска ќе појде по стапките на Унгарија, Полска и Словенија во однос на (не)слободата на медиумите, што секако не е европски, туку автократски пат.

повеќе

Законот за високо образование јасно и прецизно ја пропишува постапката за избор во наставно-научни и соработнички звања на високообразовните институции во нашата држава-Македонија.

повеќе

На три месеци пред избори, Владата носи закони и уредби со катастрофални последици по граѓаните, што е просто неверојатно.

повеќе