Девојки

.

15 Мај 2019 - 13:55

.

28 Април 2019 - 15:20

.

27 Април 2019 - 13:09

.

25 Април 2019 - 13:59
[video:https://youtu.be/2mVfxK36zIQ autoplay:0]
12 Април 2019 - 21:50

.

11 Април 2019 - 13:08

.

22 Март 2019 - 10:47

.

19 Март 2019 - 15:47

.

16 Март 2019 - 07:33

.

11 Март 2019 - 18:05

.

04 Март 2019 - 17:08

.

01 Март 2019 - 13:37

.

20 Февруари 2019 - 16:56

.

18 Февруари 2019 - 16:30

.

12 Февруари 2019 - 15:24

Кризата на вредности влијае негативно на балансот помеѓу императивот за слобода и потребата за безбедност, стеснувајќи го либералниот простор на современо конципираните општества.

повеќе

Mора да се научиме како да ги градиме политиките кои ќе водат кон осврт на сите теми важни за градење позитивен мир, но и реторички да останеме конзистентни на она за што се залагаме.

повеќе

Во изминатите 24 години откако Македонија и САД воспоставија официјални дипломатски односи, македонско-американските трговски врски растат бавно, но сигурно.

повеќе