Заталкана камила предизвика хаос на автопат во Москва (ВИДЕО)

Избегана камила предизвика хаос на автопат во Москва откако се појави „од никаде“ и се стрча преку повеќе сообраќајни ленти, предизвикувајќи автомобилите да скршнуваат и да вртат за да не ја удрат.

Двогрбата камила беше забележана како трча преку сообраќајните ленти во средата, шокирајќи ги возачите, кои не очекувале да налетаат на камила одејќи на работа.

Додека мистеријата што го барала камилата таму останува нерешена, локалните медиуми известуваат дека животното можеби избегало од циркус...

Лидерството на опозициската ВМРО-ДПМНЕ мора да излезе јавно, на прес конференција, заедно со сите пратеници, и да објават прекин на секакво понатамошно учество во дискусија на собраниската седница.

повеќе

Според Агенцијата за вработување, најмногу невработени има меѓу дипломираните правници, економисти, професори по одделенска настава на македонски и албански јазик и социјални работници. 

повеќе

Република Македонија треба да понуди законска можност за реализација на правото на приватен и семеен живот за истополовите партнери.

повеќе