Синот на Александар Вучиќ заразен со коронавирус

Данило Вучиќ, синот на претседателот на Србија, е позитивен на тестот за коронавирусот, објавено е на официјалниот профил на Александар Вучиќ на Инстаграм.

„Кога сето ова почна, мојот Данило ми рече дека предавањето не е опција. Мојот првенец е заразен со коронавирусот, а неговата клиничка слика е таква што тој беше примен на Клиниката за инфективни болести. Сине, ќе го победиш ти тоа. Те сака тато, сите те сакаме!“, напиша Вучиќ.

Доколку нешто радикално не се промени, не можеме да очекуваме дека нашата економија брзо ќе се нормализира и ќе излезе од сегашната криза.

повеќе

Како да разликуваш дали „Македонец” означува етничка припадност или државјанство? Според потребата на моментот!

повеќе