Поминал без ниедна гребаница

Маж влегол кај лавот во зоолошката во Њу Делхи и го задевал (ВИДЕО)

Посетителите во зоолошката градина во Њу Делхи прво беа ужаснети, а потоа и шокирани во четвртокот, откако еден маж ја прескокнал високата ограда околу лавовското живеалиште и почнал да ја задева големата мачка. За чудо, поминал неповреден.

Мажот, кого очевидците го опишале како пијан и потенцијално ментално нестабилен, е идентификуван како Рехан Кан (28) од Бихар. Кан успеал да ја прескокне оградата и покрај обидите на чуварите на зоолошката градина да го запрат, инсистирајќи дека не сака да биде спасен.

Потоа тој бил снимен како седи лице во лице со лавот, па и легнал покрај големата мачка, навидум предизвикувајќи го кралот на животните да го нападне.

Инцидентот завршил кога работниците во зоолошката градина го смириле лавот и го спасиле човекот од живеалиштето, без ниедна гребаница.

„Лав со ваква големина може да убие човечко суштество во рок од 15 секунди“, рече Аниш Андерија од Фондот за зачувување на животинскиот свет.

Интеграциите и буџетски субвенционираната економија и социјала се проектираните теми на кампањата на власта за претстојните избори.

повеќе

Третманот и плаќањето на работникот од кого зависи целиот производствен систем, треба да биде на прво место кај државата и работодавачот. 

повеќе

Дали верувате дека до ова дереџе се дојде за една ноќ, еден месец, една година? Вистината е дека години се потребни за таков пад.

повеќе