Ербас белуга ХЛ

Кит во воздух: Прв лет на најнеобичниот авион на светот (ФОТО+ВИДЕО)

Ербас Белуга ХЛ за прв пат во четвртокот леташе во Франција.

 

Наследникот на Ербас Белуга е препознатлив по предниот дел кој сега уште повеќе личи на кит.

Според Агенцијата за вработување, најмногу невработени има меѓу дипломираните правници, економисти, професори по одделенска настава на македонски и албански јазик и социјални работници. 

повеќе

Република Македонија треба да понуди законска можност за реализација на правото на приватен и семеен живот за истополовите партнери.

повеќе

Умре Милена Дравиќ. Да живеевме во некое друго време, во некоја друга земја, таа вест ќе се прикажеше на екраните на југословенските телевизии, како што ни се прикажа веста за смртта на Тито.

повеќе