Камера ги уловила последните минути од животот: мотоциклист ја снимил сопствената смрт (ВИДЕО)

Страшна несреќа се случи во провинцијата Фетчабун, Тајланд, каде што 24-годишен мотоцикл го загуби животот.

На снимката од камерата монтирана на мотоциклот на трагично настраданото младо момче е забележана последната минута од неговиот живот.

Наводно, момчето на патот се тркало со своите пријатели.

На снимката се гледа дека не му требало многу време за да забрза дури до 263 километри на час, но потоа ја губи контролата над мотоциклот и излетува од патот.

Нашиот капацитет за справување со општи кризи е ограничен. Дали здравството е немоќно, или ние не можеме да се прилагодиме на промени?

повеќе

 За базата во Ново Село, Бугарија не добива ни долар за закупнина, а отворени се и бројни прашања за животната средина.

повеќе

Се поставува прашањето, дали треба да се жртвува слободата за сметка на жртвите кои се последица од вирусот, кој не можеме да го спречиме освен со строги санкции и мерки?

повеќе