Вардаровиот бек трпи големи навреди од народот

Талески: Свесен сум дека сум најомразениот ракометар во Македонија

Филип Талески во интервју за „Бекстејџ“ вели дека е свесен дека е најомразениот ракометар во Македонија и тоа може да го види од коментарите на социјалните мрежи. 

Во изминатите години Талески е мета на критики кај фановите кои веројатно имаа поголеми очекувања од него. Ракометарот е свесен за тоа каков глас го бие меѓу народот.
 
„Свесен сум дека сум најомразен ракометар меѓу народот. На моите интервјуа и на моите статии има најмногу негативни коментари. Никој не им забранува на луѓето да коментираат, но треба да се забрани директно во пораки да им се обраќаат на спортистите. Според мене тоа е недозволиво, секој може да коментира и затоа ги има тие омразени коментари“, изјави Талески за „Бекстејџ“.
 
Талески останува во Вардар, се договори со македонскиот шампион за договор на една плус една година.
 

Законот за високо образование јасно и прецизно ја пропишува постапката за избор во наставно-научни и соработнички звања на високообразовните институции во нашата држава-Македонија.

повеќе

На три месеци пред избори, Владата носи закони и уредби со катастрофални последици по граѓаните, што е просто неверојатно.

повеќе

ДУИ, која по конфликтот го вееше албанското црвено - црно знаме, потоа синото, на следните избори ќе го вее зеленото.

повеќе