Талески пеел и за Вардар, не само за Металург (ВИДЕО)

Синоќа се појави видео со Филип Талески и уште неколку поранешни негови соиграчи како пејат песна за Металург, но сега излезе видео од истиот настан како сите тие пеат и за Вардар. 

Филип Талески синоќа ги налути навивачите на Вардар, а дали тоа што ја заепал и „Ој Вардаре македонски“ ќе му помогне да го ублажи револтот кај нив, ќе видиме на првите натпревари кои Вардарци ќе ги играат со публика.

Секој може да биде менаџер во „добри денови", но најчесто менаџерската работа не е за „добрите денови" туку постојан баланс помеѓу проблемите и можностите за оптимизирано управување на компанијата.

повеќе

Нека се соберат во Дојран, нека се договорат и нека нѐ известат. Сите други пак нека се спремаат за вистински избори во постпандемискиот период.

повеќе

Дали е аксиом дека со членството во НАТО е гарантирана безбедноста на Македонија? Дали почеток на преговори значи и отворен пат за членство во ЕУ?

повеќе