Стоилов успешно опериран, следува период на рехабилитација

Веднаш откако се врати од Турција, Стојанче Стоилов беше подложен на операција на коленото која поминала успешно.

Капитенот на Вардар, Стојанче Стоилов го одложуваше хирушкиот зафат до мечот против Турција, откако тој заврши веднаш беше опериран.
 
Операцијата на коленото поминала успешно и сега следува период на рехабилитација за македонскиот ракометар.
 

Кога може оние кои пукаа по нас, оние кои ги убија Аце, Коки и Оливер да бидат на слобода, зошто не би бил помилуван и ти?

повеќе

Го регистрираме името Јунајтед Маседонианс и тогаја сетне почнаме да прајме отворени Илинденцки пикници – македонцки илинденцки, не со Богарите. Сами ние Македонци и народо трна.

повеќе

Она она што го нудат медиумите во времето на ковид-19 покажа колку тие не се подготвени за да известуваат во време на криза, а кризите ги има сè почесто.

повеќе