Секој на својот јазик

Ракометарите на Вардар на посебен начин од соблекувалната му изразија поддршка на Дисингер! (ВИДЕО)

Ракометарите на Вардар не можат да му се израдуваат на СЕХА трофејот како што сакаа, причина е повредата на Дисингер поради која сите се загрижени.

Страшната повреда на Дисингер како да го фрли во сенка петтиот трофеј на Вардар во СЕХА лигата, Германецот веројатно ја скрши раката и ќе ја пропушти сезоната. Но точната дијагноза допрва треба да ја дознаеме.
 
Во меѓувреме тој добива голема поддршка од неговите соиграчи. Вардаровите ракометари од соблекувалната на многу јазици го поздравија Дисингер.

Третманот и плаќањето на работникот од кого зависи целиот производствен систем, треба да биде на прво место кај државата и работодавачот. 

повеќе

Дали верувате дека до ова дереџе се дојде за една ноќ, еден месец, една година? Вистината е дека години се потребни за таков пад.

повеќе

Макси помпа, просечен дипломатски и небитен медиумски ефект.

повеќе