Успешна операција

Проблемите со коленото се минато, Стоилов може да почне со рехабилитација (ФОТО)

Операцијата на капитенот на Вардар, Стојанче Стоилов, поминала успешно, тој може да почне со вежби и физикална терапија.

Неколку дена по операцијата, од „Систина“ соопштија дека Стојанче Стоилов се чувствува одлично и веќе може да почне со рехабилитација.
 
Веднаш по мечот со Турција, Стоилов беше подложен на операција со цел да ги санира болките што ги имаше во коленото.

Силите на антиглобализацијата веќе стануваат доволно моќни да и зададат значаен удар на светската економија. 

повеќе

Не се соочуваме со вооружен конфликт, туку со војна на мисли. Чувството на страв, несигурност или територија по самоубиствен напад, никогаш повеќе не можеш да го вратиш.

повеќе