Македонскиот голман беше играч на натпреварот

Нестварна одбрана на Митревски, нашиот голман беше херојот на Порто (ВИДЕО)

Никола Митревски беше играчот на натпреварот во кој Порто со 25:19 го совлада ПИК Сегед, македонскиот голман запиша 15 интервенции, а една беше особено атрактивна. 

Никола Митревски беше брилијантен на голот на Порто во мечот против ПИК Сегед, на крајот беше избран и за играч на натпреварот.
 
Митревски запиша 15 интервенции, а посебни воздишки изнуди една кога на атрактивен начин одбрани двоен цепелин на противникот.

Во Македонија само 1% од младите професионално се занимаваат со спорт, 7% спортуваат аматерски, додека 42% спортуваат рекреативно или практикуваат физичка активност во вид на хоби и рекреација.

повеќе

Нашето законодавство дава поголема важност на едно парче хартија отколку на вистинската состојба на терен.

повеќе

Еве што знаат мнозинството Македонци и Бугари родени до 1980 година.

повеќе