Најдобрите пет фотографии од вчерашниот ден на ЕП

Македонските навивачи на врвот во изборот на ЕХФ за најдобри фотографии од ЕП (ФОТО)

Официјалната фејсбук страна на Европското првенство ги објави најдобрите пет фотографии од вчерашниот ден на шампионатот, „Фалангата“ е на врвот. 

Уште една категорија која доаѓа како ублажување на тагата по вчерашниот пораз од Чешка. Утринава ЕХФ ги објави најдобрите пет фотографии од вчерашниот ден. На нив прв е еден наш навивач, а од втората дел е Гоце Георгиевски иако фокусот е ставен на чешкиот голман.

Ама бидејќи капиталисти со ситни души ја владеат земјава јас и ти ќе плаќаме, коментираат бизнисмените.

повеќе

Овозможувањето континуитет на стопанството треба да биде на прво место во агендата на Владата, бидејќи закрепнувањето на економијата ќе дојде токму од приватниот сектор.

повеќе

Светот првично се соочи со кризата предизвикана од коронавирусот на некоординиран начин, при што огромен број држави едноставно ги игнорираа предупредувањата и настапуваа самостојно.

повеќе