По само една година помината во Кјелце

Лука Циндриќ потпиша за Барселона

Поранешниот Вардарец, Лука Циндриќ стави потпис на четиригодишен договор со Барселона.

Барселона за еден милион евра го купи Лука Циндриќ од Кјелце. Неговиот престој во Полска траеше само една сезона.
 
„Хрватскиот ракометар потпиша договор со Барселона за четири сезони, со важност до 30 јуни 2023“, стои во соопштението на клубот.
 
Циндриќ кој својата главна промоција ја имаше во Вардар, сега ќе стане еден од најплатените ракометари во историјата.

Силите на антиглобализацијата веќе стануваат доволно моќни да и зададат значаен удар на светската економија. 

повеќе

Не се соочуваме со вооружен конфликт, туку со војна на мисли. Чувството на страв, несигурност или територија по самоубиствен напад, никогаш повеќе не можеш да го вратиш.

повеќе