ЕП 2020

Лазаров го има голот на денот на ЕП, Митревски втората најдобра одбрана (ВИДЕО)

Голот на Кире Лазаров кој донесе победа за Македонија против Украина е прогласен за најдобар на вториот ден од Европското првенство, една од одбраните на Митревски е на второто место. 

Кире Лазаров и Никола Митревски беа хероите на Македонија во првиот настап на Европското првенство. Двајцата имаа брилијатни партии и ни ја донесоа премиерната радост.
 
Нивните потези не останаа незабележани од медиа тимот на Европското првенство.
 
Победничкиот гол на Кире Лазаров е прогласен за најдобар на вториот ден од Европското првенство:
 
 
Една од одбраните на Никола Митревски е втора најдобра на денот:
 

Во повеќето земји во развој, ковид-19 предизвикува економски ураган.

повеќе

Бизнис заедницата која до пред некој месец постојано „трубеше“ како државата не треба да ѝ се меша во работата, веднаш почна да плаче за државна помош.

повеќе

Кога може оние кои пукаа по нас, оние кои ги убија Аце, Коки и Оливер да бидат на слобода, зошто не би бил помилуван и ти?

повеќе