Калифа Гедбан е нов голман на Адемар Леон

И Калифа Гедбан си замина од Вардар, Адемар Леон потврди дека тој е нивниот нов голман, се договориле за двегодишна соработка. 

Со доаѓањето на Борко Ристовски, логично беше некој од голманите на Вардар да си оди, таквата можност ја искористи Гедбан.
 
Гедбан потпиша двегодишен договор со Адемар Леон.
 
За него тоа не е прво искуство во Шпанија, пред Вардар бранеше за Пуенте Хенил.
 

Овогодинешниот процес во одлучување по конкурсот за финансирање на проекти за игран филм е селективен, корумпиран и компромитиран,

повеќе

Во споредба со 2019 година, просечното време поминато на социјалните медиуми во 2020 година се зголеми за рекордни 100% на сите платформи.

повеќе

Ковид-19 може да нѐ научи битни лекции за животот - дека почитта кон другите човечки суштества не е во честа која им ја даваме со пружање рака и тапкање по грбот, туку во суштинската грижа за нивната добробит и здравје.

повеќе