ЕХФ за Кире Лазаров: Ќе ни фалиш, легендо (ФОТО)

Кире Лазаров синоќа објави крај на ракометната кариера, а денеска ЕХФ со посебен пост на социјалните мрежи го поздрави македонскиот ракометар.

Одлучната изборна победа на италијанската десница овозможува нејзиниот лидер да биде првата жена премиер во Италија и прва која тврди дека недвосмислено има постфашистичко потекло.

повеќе

Нов фронт за работа на градежните фирми на веќе изградените згради (и куќи) треба да биде топлинската изолација.

повеќе

Во Македонија не постои никаква забрана за конверзиона терапија, а лиценцираните психолози што може да се јават како спроведувачи или наведувачи на ваква „терапија“, за жал, не сносат никакви последици.

повеќе