ЕХФ за Кире Лазаров: Ќе ни фалиш, легендо (ФОТО)

Кире Лазаров синоќа објави крај на ракометната кариера, а денеска ЕХФ со посебен пост на социјалните мрежи го поздрави македонскиот ракометар.

Неколку години при здрав разум сакаат да ни наметнат и да нѐ убедат дека со соседна Бугарија сме имале заедничка историја. 

повеќе

Деновиве во Комората пристигна нацрт-концептот за даночни реформи, кој треба да претставува основа за јавна расправа во наредниот период.

повеќе

Концептот е насочен кон креирање на оптимален даночен систем, кој ќе го поддржи економскиот раст, а со тоа и животниот стандард на нашите граѓани.

 

повеќе