Нашиот специјалист за одбрана е хит на социјалните мрежи

ЕХФ си игра мајтап со Јоноски: Кога мајка ти ќе побара да ги измиеш садовите (ВИДЕО)

Медиа тимот на ЕХФ се пошегува на сметка на македонскиот ракометар Ацо Јоноски и објави интересно видео кое привлече внимание на социјалните мрежи.

На твитер профилот на ЕХФ излезе шеговито видео со нашиот специјалист за одбрана Ацо Јоноски, на кое пишува: „Кога мајка ти ќе побара да ги измиеш садовите“.

Република Македонија треба да понуди законска можност за реализација на правото на приватен и семеен живот за истополовите партнери.

повеќе

Умре Милена Дравиќ. Да живеевме во некое друго време, во некоја друга земја, таа вест ќе се прикажеше на екраните на југословенските телевизии, како што ни се прикажа веста за смртта на Тито.

повеќе

Во кичестиот амбиент на магичното Скопје, каде што се изградени огромни споменици на Александровите фалангисти, а знамето на НАТО се вее пред зградата на Генералштабот, во градот поделен на македонски и на албански дел, лебди Бизмарковата геополитичка визија: оној што ја контролира долината на реката Вардар, станува господар на Балканот.

повеќе