Можеби европската круна ќе влијае

Дибиров: Ако по ова не се најде некој што ќе го спаси Вардар...

Тимур Дибиров се надева дека оваа европска круна ќе влијае на бизнисмените што треба да го одврзат кесето и да му помогнат на Вардар.

Вардар помина исклучително тешка сезона, ракометарите немаат земено плата со месеци, но и покрај тоа црвено-црните се искачија на врвот во Европа.
 
„Ако по еден ваков момент не се најде некој да му помогне на Вардар, сите треба да ги оставиме патиките и да ја завршиме кариерата. Ако некој остане рамнодушен по ова, не знам...“, вели Дибиров.
 
„Оваа титула ни беше потешка од претходната поради сите проблеми низ кои поминавме“.
 

Минхенската безбедносна конференција, која со децении служеше како силен симбол на силата на западното сојузништво, оваа година покажа дека јазот меѓу сојузниците е поголем од кога и да е.

повеќе

Време е да се почне да се размислува што може да значи тоа.

повеќе

Ако сте скијач или бордер, зима, планина, снег, сонце и чист воздух веднаш ве асоцираат на авантура и хедонизам. Физичка активност, радост и умствено опуштање.

повеќе