Хрватскиот стратег открива

Червар: Со никој не сум се карал како со Балиќ

Поранешниот тренер на Металург, Лино Червар вели дека Ивано Балиќ е ракометарот со кого најмногу се карал. 

Легендарниот хрватски тренер, Лино Червар е познат и по својот темперамент на клупата, многу често е во расправија со своите ракометари.
 
Червар за Балиќ вели дека тој е најдобар на сите времиња, но со него најмногу се карал.
 
„Балиќ е најдобар ракометар на сите времиња, но со него најмногу се карав“, изјави Червар.

Интеграциите и буџетски субвенционираната економија и социјала се проектираните теми на кампањата на власта за претстојните избори.

повеќе

Третманот и плаќањето на работникот од кого зависи целиот производствен систем, треба да биде на прво место кај државата и работодавачот. 

повеќе

Дали верувате дека до ова дереџе се дојде за една ноќ, еден месец, една година? Вистината е дека години се потребни за таков пад.

повеќе