Лига на шампиони

Борко во топ 5 одбрани на колото во Лига на шампиони (ВИДЕО)

Голманот на Вардар, Борко Ристовски ја има петтата најдобра одбрана на колото во Лигата на шампионите. 

Вардар загуби од Кјелце, но мала утеха е индивидуалното признание за Борко Ристовски. Една од неговите одбрани се најде на топ пет листата за најдобри одбрани.

Можеби ни треба регистар на погрешни перцепции на граѓаните за криминалот и корупцијата во државата.

повеќе

Младите бараат подобар живот надвор од државата, бидејќи доаѓаат до заклучок дека приватните компании и странските организации им пружаат поголема поддршка и повеќе ги вреднуваат отколку сопствената држава.

повеќе

Во САД и некои други земји, припадниците на загрозените расни и етнички малцинства имаат пократок животен век од просечниот, и поради тоа не се доволно застапени меѓу оние за кои најмногу се очекува дека ќе починат од ковид-19.

повеќе