Како што доликува

Автобусот на Вардар со нов дизајн, логото е со двете шампионски ѕвезди (ФОТО)

Во новата сезона Вардарци ќе се возат со автобусот кој има нов дизајн, во преден план е името Вардар, но и логото кое сега има две ѕвезди.

Вардар објави фотографии со автобусот со нов дизајн во кој ќе се вози европскиот шампион во наредната сезона.

Помина времето кога политиката беше „шаховска борба“ на политичките актери, која неретко се одвиваше далеку од очите на јавноста и беше доста неразбирлива за обичниот гласач. 

повеќе

Државата треба повеќе да се вклучи во промовирање на младинско претприемништво како економска активност која би помогнала за намалување на невработеноста.

повеќе

Без оглед на политичката заднина на случајот за изнудување, владата во Скопје мора да се фокусира на темелна истрага наместо на ограничување на штетата.

повеќе